Koji je najbolji oblik poslovanja za Vas

27
Kol
2021
poslovanje
27 Kol, 2021
Imate odličnu ideju i želite započeti vlastiti posao, čuli ste da postoje različiti oblici poslovanja i niste sigurni koji je najbolji za vas? Mi vam možemo pomoći.

Kako bi vaša odluka bila dugoročno najbolja, najisplativija i najsigurnija za vas, morate razmisliti o svim djelatnostima koje planirate obavljati i odabrati one koje najbolje odgovaraju vašoj poslovnoj ideji. To vas vodi do određenih zakonskih obveza koje su različite za pojedine vrste djelatnosti te ograničenja koja postoje za neka od zanimanja te vrstu prostora u kojem ćete obavljati svoje djelatnosti. Pored toga, bitno je planirate li zapošljavati ili se radi o poslovanju koje ćete obavljati samostalno. Vjerujem da već sada vidite da ovakva odluka zahtijeva od vas da uzmete malo vremena, sjednete, razmislite i stavite na papir sve što planirate, a ovo je tek uvod u cijelu priču.

Sam postupak otvaranja obrta ili tvrtke u današnje vrijeme zaista nije kompliciran, ali je važno da se za njega pripremite kako bi bez nepotrebnog stresa obavili sve u najkraćem roku i kako se ne bi dogodilo da zapnete u tome, pogotovo ako su vam odobrena sredstva za poticanje samozapošljavanja i imate rokove koji vas obvezuju.

Uz našu pomoć lako ćete:

  • odabrati sve djelatnosti koje želite obavljati
  • saznati sve prednosti i nedostatke različitih oblika poslovanja
  • odlučiti koji oblik poslovanja je najbolji za vašu poslovnu ideju
  • pripremiti svu dokumentaciju koja vam je potrebna za otvaranje i početak poslovanja
  • dobiti sve upute na koji način osigurati svoje uspješno poslovanje 
  • naučiti koje su vaše obveze prema raznim institucijama

Dobar početak je pola posla. (Xiao He)