Drugi o nama

Jasna mi je zaista neizmjerno puno pomogla u sastavljanju uspješnog poslovnog plana, dobivanju poticaja za samozapošljavanje te u cjelokupnom postupku otvaranja obrta i prvim obrtničkim koracima. Draga, strpljiva, stručna, profesionalna i iznimno korektna, topla preporuka svakome tko treba savjet ili pomoć oko pokretanja vlastitog poslovanja.

Plan za samozapošljavanje - Marko Belošević

Gospođu Jasnu sam kontaktirala jer su mi trebale usluge knjigovodstvenog savjetovanja za moj paušalni obrt nakon što smo iz Porezne dobili poziv da postoje nepravilnosti u poslanim obrascima. Obzirom da nam je Porezna dala kratak rok za ispravak, Jasna nas je ubacila u raspored već sljedeći dan. U malo više od sat vremena Zoom konzultacija smo prošli sve detalje oko poslovanja mog obrta i pokrili puno više od očekivanog. Komunikacija s Jasnom je vrlo ugodna, daje detaljne odgovore na sva pitanja i iznimno sam zadovoljna s uslugom savjetovanja te ću je svakako ponovno kontaktirati u budućnosti.
Bojana Briševac

Usluga poslovnog savjetovanja - Bojana Briševac

Jasna je jedna divna žena, sposobna, ljubazna i odgovorna. Plan za zapošljavanje prošao je od prve, Jasna je bila samnom na svakom koraku. Sve što treba, svaka nedoumica, problem.. Jasna odmah riješava. Stvarno za svaku preporuku. Nećete pogriješiti.

Plan za samozapošljavanje - Ivana Horvat

Prije tjedan dana sam bila na jednom sajmu, potpuno bezbrižna i uzbuđena. Nesvjesna zapravo u kakvim sam problemima dok nisam upoznala Jasnu koja mi je dala pregršt savjeta kako poslovati kao mali obrtnik. Svi su govorili "ma otvori paušal, nabavi fiskalnu i to je to", ne to nije to...Stoga preporučam Poslujmo pametno svim poduzetnicima a posebno onima koju tek planiraju to biti jer vjerujete mi, konzultacije su vam potrebne, što god vam drugi rekli ili vi mislili da sve znate. A od Jasne ćete zasigurno dobiti odgovore na sva pitanja i puno više. Neizmjerno sam joj zahvalna i presretna sam da sam ju upoznala i upoznala njen rad!🤗😊❤️

 

Poslovanje na sajmu - Ivana Pranjić

Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s Jasnom i njezinom firmom 'Poslujmo Pametno', zatražio sam usluge izrade poslovnog plana za samozapošljavanje i posao je odrađen na najkvalitetniji mogući način, mogu slobodno reći da je prevazišla moja očekivanja s obzirom na kvalitetu i brzinu pružanja usluge, proces rada s njom vrlo je jednostavan, uvijek je tu da pomogne i da vam smjernice/odgovore na pitanja ukoliko vam neke informacije nisu jasne. Ovim putem najiskrenije preporučujem Jasnu za usluge izrade poslovnog plana, nećete se pokajati i dobiti ćete vrhunski poslovni plan i uslugu.

Plan za samozapošljavanje - Antonio Galinec

Javio sam se gospođi Jasni jer mi je trebala pomoć oko objašnjavanja pojedinosti vezanih za poslovanje s inozemstvom pri paušalnom obrtu.
Komunikacija s gospođom Jasnom je bila izuzetno prirodna i ugodna.
Dobio sam odgovore na sva svoja pitanja i nedoumice kao i nekoliko odličnih i praktičnih savjeta koji su mi vrlo olakšali rad.
Tijekom komunikacije stalno sam imao dojam profesionalnosti i velike količine znanja koju gospođa Jasna posjeduje i iznimno sam zahvalan za uslugu koju sam dobio.
Preporučio bih gospođu Jasnu Škiljan svima koji imaju bilo kakva pitanja ili nedoumice oko knjigovodstva.
Velika preporuka.
Domagoj Zirdum

Poslovanje s inozemstvom - Domagoj Zirdum

Izuzetno sam zadovoljna edukacijom koju sam dobila. Razumljiva i odlična komunikacija bili su ključni faktori koji su je činili iznimnom.
Smatram da je vrijedna više novaca nego što sam uložila, s obzirom na trud mentora i odgovore na svako pitanje.
Pristup je zaista fantastičan i uštedio mi je puno vremena. Više ne moram samostalno pretraživati Internet i provjeravati sve informacije i zakone kako bih bila sigurna da mogu poslovati legalno.
Mentorica Jasna je prava stručnjakinja u svom poslu, i njezina stručnost je očigledna. Ne mogu dovoljno istaknuti pozitivan utjecaj i motivaciju koje prenosi na svoje polaznike.  Sada imam potpunu jasnoću o tome što trebam učiniti kako bih otvorila svoj Etsy shop.
Da imam priliku, rado bih upisala još jednu edukaciju u budućnosti u bilo kojoj sferi koja mi je nejasna.
Hvala vam od srca.
Valerija Toloknova

Valerija Toloknova - osvrt na Etsy edukaciju

S gospođom Jasnom odradila sam individualno savjetovanje u vezi otvaranja webshopa, PDV-a, poslovanja s inozemstvom i vođenja paušalnog obrta. Naš sastanak bio je vrijedan svake lipe. Jasna je razumljivo odgovorila na sva moja pitanja, ponudila dodatna rješenja i naglasila na što još trebam pripaziti u svojem poslovanju. S obzirom da u poduzetništvu imam iskustva od prije, mogu sa sigurnošću reći da je na ovakav pristup u knjigovodstvenim servisima jako teško naići i voljela bih da sam ovakvo savjetovanje dobila kad sam tek započinjala s biznisom. Stoga Jasni dajem sve moje preporuke!

Eva Bošković, OPAL, obrt za usluge https://www.opalteachertraining.com/

Individualno savjetovanje - Eva Bošković

Pomoću gospođe Jasne riješene sve nedoumice vezane uz otvaranje paušalnoga obrta. Na sva pitanja dobila sam jasne odgovore,ljubazna i pristupačna.  Poslala i šprance potrebne za poslovanje. 
Sve preporuke 😊

Otvaranje paušalnog obrta - Malaika Tordi

Kao novopečeni paušalni obrtnik, koji se bavim grafičkim i digitalnim dizajnom te ilustriram i izrađujem čestitke za svake prigode ( Facebook stranica ), imala sam nekoliko pitanja na koja sam bezuspješno tražila odgovore dok nisam došla u kontakt sa simpatičnom i puzdanom gosp. Jasnom koja je stručno, precizno i jasno odgovorila na sva moja pitanja. Konkretno imala sam pitanja oko osnova vođenja knjiga prometa, izdavanja računa u inozemstvo i predaju PDV obrasca te zbirne prijave. Jasna je spremno odgovarala na sva moja pitanja i potitanja i jasno objasnila i riješila sve moje nedoumice. Nije postojalo pitanje na koje nije znala odgovor i još više od toga. Upute i savjeti su bili jasni i precizni, a komunikacija je bila i više nego ugodna. Svakako se veselim daljnoj suradnji, i od srca zahvaljujem na pomoći i spašavanju mojih živaca Hvala! I svima tople preopruke!

Ina Pajković