Drugi o nama

"Puno hvala gđi. Jasni za pomoć oko ispunjavanja PO SD obrasca, sve pohvale."

Helena Franić

"Konkretne i precizne informacije o poslovanju, svakako preporučam!"

Vedran Pavličević

"Zahvaljujući gđi Jasni njenim savjetima te stručnoj pomoći uspjela sam ostvariti svoj san i otvoriti vlastiti kozmetički salon u vrlo kratkom roku. Svima preporučam njene usluge jer je vrlo profesionalna i najvažnije spremna je uvijek uskočiti kad zapne. Moj san ste pretvorili u stvarnost, hvala puno na tome. Veselim se i dalje našoj suradnji."

Samanta Hosni Marenčić, Papillon beauty room

"Preporučujem svakako! Zahvaljujući Jasni sam otvorila i pokrenula poslovanje te postala poduzetnica 🙂 uvijek sam dobila pravovremen i stručan savjet koji je unaprijedio moje usluge, ponudu, a na kraju i profit... Hvala na svemu!."

Irina Maksimović

"Svakako preporučam poslovnu suradnju sa Jasnom Škliljan vlasnicom ovog savjetovanja koju poznajem dugi niz godina kroz koji smo ostvarile mnoge suradnje. Iako se skoro bavimo istom djelatnosti svakako je dobro u svom poslovanju imati stručnjaka na kojeg se možeš osloniti, podijeliti mišljenje ili zatražiti savjet. Jasna je svakako kompetentna za sva područja svojeg djelovanja upravo radi dugog niza godina koji radi u ovom području vezanom uz poznavanje zakona i svih regulativa. Uvijek je spremna pomoći i podijeliti svoj savjet i mišljenje što je u ovom poslu iznimno važno."

Helena Milfelner Azziris savjetovanje

"Jasna mi je pomogla kod papirologije i napisala poslovni plan da dobijem poticaje za samozapošljavanje. Pomogne mi kod svega gdje god zapnem i uvijek znam da mogu računati na nju.Posao joj je pomaganje drugima u takvim stvarma i vrlo kvalitetno ga obavlja. Jako sam zadovoljna jer mi je sve uspješno obavila i dobro oko svega pojasnila. Definitivno bih ju preporučila svakome tko treba ovakvu vrstu usluga."

Valentina Gotić, ČAROLIJA OKUSA

"Vrlo sam zadovoljna savjetima i znanjem Jasne Škiljan, na sva moja pitanja vezana uz poslovanje moje domaće radinosti odgovarala je brzo i kvalitetno te rješavala moje probleme. Bilo vezano uz zakone, propise ili praktična pitanja, sve je rješavala u najkraćem roku i na moje zadovoljstvo. Svakako bih ju preporučila, stručna je, posvećena i izlazi maksimalno u susret."

Iva Pešut, VILINSKO TKANJE

"Postati i ostati poduzetnik bez ičije podrške i ušteđevine za krizne situacije danas je nemoguća misija. Svi znaju da je lakše savjetovati druge nego sebe, a kad pokrenu posao ne misle da trebaju savjetnika, što je pogrešno, a tako sam u početku i ja mislila. Da nema Jasne morala bih zatvoriti obrt, a umjesto toga evo ispravila sam mnoge početničke greške uz njene poticajne i kreativne savjete i podršku, te uzdigla obrt "iz pepela". Najviše mi znači što je uvijek spremna odgovoriti i na najbanalnija pitanja."

Jasna Sontag, FUN ART